Categorie Archief Blog

doorThuiswerk2018

Wat zijn de voordelen van thuiswerk?

Thuiswerk

Door middel van thuiswerk een volledig inkomen binnenhalen is iets wat iedereen wel ziet zitten. Nog mooier zou zijn als je dit thuiswerk met slechts een paar uur per week zou kunnen doen, toch?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Het kan zeker!!

Het enige wat je voor thuiswerk nodig heb is een computer, een internet verbinding, een paar uur per week tijd en een online cursus die je dit allemaal precies gaat leren.

Wat zijn de voordelen van thuiswerk?

 •  Je bent je eigen baas
 • Je deelt je eigen tijd in
 • Je succes en dus ook je inkomen is geheel afhankelijk van je eigen inzet
 • Je heb meer tijd voor je familie/hobby’s en huishouden
 • Je kunt het gewoon naast je huidige baan doen
 • Zodra je er een stabiel inkomen uit genereert, ben je totaal onafhankelijk

Behalve de voordelen zijn er natuurlijk ook een aantal vereisten om van thuiswerk een succes te maken:

 • Je eigen baas zijn en je eigen tijd indelen vergt wel discipline, concentratie en doorzettingsvermogen. Laat je niet te snel afleiden door privé zaken zoals je gezin,  huisdier(en), tv, telefoon en ga zo maar door. Maak daarom ook een duidelijke planning en eventueel zelfs een rustige plek waar je niet gestoord wordt door dit soort afleidingen.
 • Je succes en dus ook je inkomen is geheel afhankelijk van je eigen inzet. ( ja, dat is zowel een voordeel als een vereiste). Geld komt niet uit de lucht vallen. Je zult er dus zelf wat voor moeten doen. Meer inzet is meer inkomen.
 • Het gaat alleen werken als je een echte doorzetters mentaliteit heb. (opgevers zullen nooit iets bereiken). Ben je iemand die snel opgeeft als het even tegenzit, dan is thuiswerk waarschijnlijk niks voor jou. Een succesvol bestaan ontstaat niet terwijl je languit aan het luieren ben
 • Geduld is een schone zaak. Op de kleine groep mensen die de lotto hebben gewonnen is er niemand in één dag op de positie dat hij/zij genoeg inkomen genereert om er goed van te kunnen leven.

Ben je na het zien van de voordelen nog enthousiaster geworden van het thuiswerk en heb jij het in je om je eigen inkomen te gaan genereren?

doorThuiswerk2018

Tips hoe je zelf geld kunt verdienen met het internet

Tips hoe je zelf geld kunt verdienen met het internet

Waar je geld aan kunt verdienen is het schrijven van artikelen, maar dat is best wel veel werk en je moet erg goed zijn in de Nederlandse taal. Er zijn veel sites zoals nieuwssites die op zoek zijn naar personen die artikelen willen schrijven. Daarnaast kun je ook tekstschrijver worden of administratief werk verrichten.

Als vrouw kun je gaan sms’en. Dat houdt in dat je seksueel getinte sms’jes verstuurt via een online programma (een sms operator). Je verdient dan bijvoorbeeld tien cent per verstuurd sms’je. Dat kan heel erg oplopen. Een negatief punt is dat je bij de meeste aanbieders jezelf moet promoten. Dat houdt in een eigen website opzetten met je speciale belcode. Jezelf verkopen via het plaatsen van advertenties op marktplaatsen bijvoorbeeld is heel erg lastig.

Kom je bij een bedrijf terecht dat die promotie voor je doet, dan zit je goed. Vergeet vooral niet je eigen belastinggeld apart te leggen. Als je dit wilt doen, zoek dan met Google met de zoekwoorden sms operator of chat operator.

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Verder kun je geld verdienen met spaarprogramma’s. Dat kan heel erg leuk zijn, maar je moet er niet vanuit gaan dat je daar elke maand een maandsalaris mee verdient. Een paar keer per jaar een uitbetaling is echter goed mogelijk. Je hebt het hier dus over het verdienen van tientjes. Wil je daar echt wat meer mee verdienen, dan moet je er veel tijd in steken.

Veel van die spaarprogramma’s hebben een aanmeldbonus. Dit houdt in dat je een of twee euro’s verdient als je via jouw speciale link iemand anders aanmeldt.

Een voorbeeld: bij Qassa krijg je 200.000 coins per aangemeld nieuw lid. Vijf aangemelde leden via jouw link is 1.000.000 en dan kun je uitbetaling aanvragen.

De andere optie is referrals. Veel spaarprogramma’s hebben deze optie. De persoon die via jouw link lid wordt, klikt ook op de desbetreffende spaarsite en ontvangt e-mails waarmee geld wordt verdiend. Jij krijgt hiervan een percentage als eigen verdienste. Dit referral systeem werkt in lagen. Onder jou staat de persoon die jij hebt aangemeld en daaronder staat weer een ander iemand, enzovoorts. Van al die lagen krijg jij een percentage van hun verdienste.

Geld verdienen met enquetes

Je kunt ook geld verdienen met het invullen van enquêtes. Hiermee verdien je ongeveer € 0,60 tot € 2,- per ingevulde enquête. Dat loopt dus best wel op. Maar ook hierbij moet je goed uitkijken dat je lid wordt van een betrouwbare site, want anders zijn na een paar maanden je centjes weg omdat de site ineens verdwenen is.

Eigen website

Met een eigen website kun je ook geld verdienen, maar, opnieuw de “maar”! Het kost een hele hoop tijd. Even een overzichtje:

 • Eigen domeinnaam of een gratis domein.
 • Een onderwerp waar bezoekers in geïnteresseerd zijn.
 • Als de website klaar is, zul je hem bekend moeten maken en dat is een tijdrovende en vervelende klus.
 • Je moet je website bijhouden, een verouderde website trekt geen bezoekers.
 • Als je website dan na een jaar of zo veel bezoekers krijgt, kun je de site aanbieden aan adverteerders. Deze plaatsen dan een banner of link op jouw site waarvoor je betaald krijgt. Ook kun je je website verkopen. Hoe meer bezoekers je site trekt, hoe meer jij ervoor kunt vragen. Dat laatste geldt overigens alleen voor betaalde domeinnamen en niet voor een gratis domein. De domeinnaam is namelijk ook heel erg belangrijk.

Domeinnamen verhandelen

En dan is er nog een andere manier van geld verdienen en dat is handelen in domeinnamen. Je kunt domeinnamen al registeren voor maar één à twee euro per jaar. De korte of de aparte en unieke domeinnamen zijn heel erg in trek, hiervoor wordt veel betaald. Het vervelende is dat de meeste domeinnamen al in gebruik zijn. Maar misschien weet jij nog wel een paar leuke namen! Deze kun je dan aanbieden op Sitedeals. Op deze site kun je ook zoeken naar werk op het gebied van het schrijven van artikelen.

Als laatste

Betaal nooit geld, je ziet soms hele interessante sites waar ze beloven dat je € 3.000,- per maand kunt verdienen, maar je moet dan wel eerst zélf een paar honderd euro storten. Nooit doen, want dat zijn oplichters. Ook spaarprogramma’s waar beloofd wordt dat je tien cent per gelezen e-mail ontvangt zijn niet te vertrouwen.

doorThuiswerk2018

Online geld verdienen: De mogelijkheden

Online geld verdienen: De mogelijkheden

Al sinds een jaar of 10 zijn er op internet verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Er zijn diverse websites geweest waar je geld kon verdienen door te surfen op het net en advertenties te bekijken. Veel van deze bedrijven zijn inmiddels alweer verdwenen.

Je kon vaak geld verdienen door een programmaatje te downloaden waarbij je een viewbar te zien kreeg met advertenties er in. Deze methode is tegenwoordig vrij achterhaald. De manieren waarop je nu geld kunt verdienen, zijn ook veel lucratiever.

Als je het goed aanpakt kun je zeker een leuk zakcentje bij verdienen. Een tweede inkomen is het in de meeste gevallen zeker niet, maar een bijverdienste is natuurlijk ook nooit verkeerd!

Op het moment zijn er verschillende manieren waarop je online geld kunt verdienen. Begin snel met geld verdienen!

– Geld verdienen met mail lezen (krijg mailtjes met een advertentie erin, klik hierop en krijg een vergoeding)
– Verdienen door websites te bezoeken (klik op een advertentie op een website en krijg hiervoor betaald)
– Betaald enquetes invullen (vul enquetes (vragenlijsten) in en verdien per ingevulde enquete)
– Krijg geld voor het geven van je mening (geef je mening over bepaalde producten of diensten, jouw mening is geld waard!)
– Producten bestellen (bestel producten, spaar hiermee voor punten en wissel je punten in voor geld)
– Cashback shopping (Met cashback shopping bestel je via een bepaalde website producten, en je krijgt een deel van je geld weer terug.)
– Geld verdienen met artikelen schrijven: (Door het schrijven van artikelen kun je geld verdienen doordat er advertenties bij worden getoond.

Geld verdienen: De valkuilen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Geld verdienen op internet is een leuke manier om extra bij te verdienen, niet om een tweede inkomen te hebben. Let dus op dat je niet opgelicht wordt! 400-600 euro per week verdienen is in de meeste gevallen niet haalbaar! Let op dat je niet opgelicht wordt. We willen je daarom de volgende tips meegeven:

– Geld verdienen op internet is gratis. Betaal dus nooit ergens voor!
– Zie je een slagzin als: “Verdien 20 euro per verwerkte mail”? Ren dan weg! Oplichters!
– Thuiswerkcentrales zijn vaak niet te vertrouwen en zeker niet als ze inschrijfgeld vragen. (Een uitzendbureau vraagt toch ook geen inschrijfgeld?

Extra uitleg over geld verdienen op internet.

Eigenlijk is het hetzelfde als thuiswerk of thuiswerken: Je doet dit namelijk in de uurtjes die je toevallig op een dag over hebt, wanneer je tv aan het kijken bent of even niets te doen hebt. Vooral het geld verdienen met e-mail lezen is een manier waarop je erg snel extra bijverdient zonder dat je er veel tijd in steekt. Je mail lezen doe je toch al regelmatig, dus waarom zou je niet even de betaalde e-mails tussendoor lezen?